viernes, 13 de octubre de 2017

GP Ajuntament, AJUDES AGENCIA VALENCIANA TURISME

Tavernes rep 26.800 euros de l’Agència Valenciana de Turisme  

Esta ajuda està dirigida a dos programes per a la millora i la competitivitat dels recursos de Tavernes de la Valldigna com a destinació turística.

Tavernes ha rebut ajudes per un import de 26.800 euros repartits en dos programes diferents. Destaquen els 25.000 euros de subvenció per al servei de salvament, socorrisme i abalisament de les platges de Tavernes de la Valldigna.
Enguany, l’Ajuntament de Tavernes ha ampliat el servei de salvament i socorrisme amb l’objectiu de millorar  la vigilància de les dues platges, la Goleta i Tavernes, així com el servei de bany adaptat en estes platges accessibles. Esta ha sigut una de les apostes del govern municipal perquè la platja de Tavernes millore els serveis i, en conseqüència, l’oferta turística.
A més, l’Agència Valenciana de Turisme ha atorgat a l’Ajuntament 1.800 euros per a la promoció del Llac de la Goleta. En este sentit, el consistori té un projecte destinat a la senyalització d’este estany natural de la platja de Tavernes.
Així, s’instal·laran panells explicatius, escrits també en Braille, on hi haurà la informació sobre la flora i la fauna existents en este paratge, així com les recomanacions als visitants per a contribuir al bon manteniment de l’ecosistema.
El regidor de Turisme, Josep Llàcer, ha destacat que “estes subvencions ajuden a la promoció turística i a millorar els serveis en les nostres platges. Seguirem treballant per a impulsar Tavernes com a destinació turística de qualitat”.
Entre altres actuacions, s’actualitzarà la informació de l’oferta dels serveis en els panells explicatius que hi ha a la platja i es restauraran els que ho necessiten. En total, es destinaran quasi 3.400 euros a senyalitzar els recursos turístics de Tavernes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario