martes, 10 de octubre de 2017

GP Ajuntament, ACTIVITATS GRATUÏTES GENT GRANL’Ajuntament de Tavernes presentarà les activitats gratuïtes per a les persones grans el dia 20 d’octubre

Algunes de les iniciatives que començaran el mes de novembre són el taller de teatre, el d’estimulació sensorial i les teràpies per a estimular la parla, que són una novetat enguany.

L’Ajuntament de Tavernes continua preocupant-se perquè les persones grans disposen d’un espai de participació, amb l’objectiu de millorar la seua qualitat de vida i afavorir un envelliment actiu i saludable. Per això, s’han organitzat una sèrie d’activitats que faran que puguen desenvolupar la seua autonomia.
La Regidoria de Serveis Socials organitza estes iniciatives, entre les quals hi ha un taller de teatre, on aprendran a interpretar i a caracteritzar-se, un taller d’estimulació sensorial i jocs de memòria, i també teràpies per a estimular la parla.
El dia 20 d’octubre tindrà lloc la presentació de totes les activitats a la Casa de la Cultura. Podreu conèixer tot el que s’ha preparat per a les persones que tinguen 60 anys o més, així com els horaris de les activitats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario