lunes, 4 de septiembre de 2017

GP Ajuntament, PROGRAMACIÓ I LLIBRE FESTES

L’Ajuntament de Tavernes presenta el llibre de Festes 2017 i tota la programació de les activitats

Serà en una roda de premsa prevista per a demà dia 5 de setembre, a les 19:30 hores en el saló de plens de l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Tavernes avança a bon ritme en els preparatius de les festes del poble, que, com ja es va anunciar, començaran el divendres dia 8 de setembre amb un dels plats forts, el concert d’Antonio Orozco.
Per a demà, la Regidoria de Cultura i Festes ha organitzat una roda de premsa de presentació del llibre de Festes 2017. L’objectiu és donar a conèixer tota la programació i també explicar els articles que han escrit veïns del poble. Així, la regidora, Encar Mifsud, vol donar les gràcies a tots els que han col·laborat en el llibre de festes, com Encarna Sansaloni, Josep Ciscar, José Antonio, Salva Vercher, Joan Giner, Ferran Enguix, Rosa Magraner i Vicenta Félix, i a Luís Brines, Francesc Boscà, Desi Gascón, José Antonio Sifres, Desam Gascón, Imma Armengol, Vicenta Felix, Antoni Camarena, per l’arxiu fotogràfic que han aportat.
Els ciutadans que estiguen interessats a recollir un exemplar del llibre, ho poden fer a partir del dimecres. Els llibres es lliuraran en l’Ajuntament  de Tavernes de la Valldigna, Braç Treballador, pavelló d’esports, Casa de la Cultura i l’Oficina de Turisme de la platja de Tavernes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario