domingo, 10 de septiembre de 2017

GP Ajuntament, PREMIS CARRERS ENGALANATS

La Barca guanya el concurs dels carrers engalanats de les Festes de Tavernes 2017

Amb el tema Alícia al país de les Meravelles, els veïns del carrer La Barca han recreat les aventures d’Alícia en el món de fantasia de la novel·la.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i la regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, acompanyats de la Corporació, un jurat professional i alguns veïns, han fet este matí la tradicional cercavila pel carrers engalanats.
El carrer La Barca s’ha alçat amb el primer premi dels tradicionals carrers engalanats de Tavernes de la Valldigna, amb 800 euros.
El carrer Sant Antoni ha quedat en un segon lloc, amb un premi de 700 euros amb el tema Viatjant a l’espai. El tercer lloc ha estat  per al carrer Papa Joan XXIII que ha obtés 600 euros amb el tema Va de diaris.
L’alcalde, Jordi Juan, ha donat les gràcies als carrers que han participat i ha reconegut l’esforç del veïnat que dedica bona part del seu temps a continuar una de les tradicions de Tavernes.
Enguany, l’Ajuntament de Tavernes reparteix  un total de 2.500 euros per als 5 carrers de la ciutat de Tavernes que hi participen. L’Ajuntament ha volgut donar dos premis de 200 euros als altres carrers participants, Sant Roc i Alacant,  perquè tots vegueren recompensat el seu treball.
La recollida dels premis serà el diumenge dia 17 en el Saló de Plens a les 12:30 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario