martes, 6 de junio de 2017

GP Ajuntament, DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Tavernes celebra el Dia Mundial del Medi Ambient

Més de cent xiquets dels col·legis Alfàndec i Sant Miquel han visitat l’exposició “La més neta del Mediterrani” en la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna en el Dia Mundial del Medi Ambient.

Ahir, Dia Mundial del Medi Ambient, la Casa de la Cultura de Tavernes va acollir l’exposició “La més neta del Mediterrani” d’organitzacions com Amigos de la Tierra, GECEN, Greenpeace, Surfrider i Retorna, amb cent escolars de Tavernes.

L’objectiu va ser sensibilitzar els xiquets sobre els residus abandonats i mostrar les solucions. Així, els menuts van conèixer de primera mà com eliminar les deixalles i convertir la Comunitat Valenciana en la més neta del Mediterrani.

Juan Ponce, diputat de les Corts Valencianes, i Josep Llàcer, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tavernes, van estar presents durant l’explicació de la campanya.

Llàcer va assenyalar que “l'Ajuntament de Tavernes seguirà donant suport a campanyes d'este tipus per a promoure el respecte pel medi ambient.  Engegar estes alternatives ens ajudarà a mantenir l’entorn net i recuperar els nostres espais naturals”.

Per altra part, Juan Ponce va destacar que “esta campanya és molt encertada perquè posa de manifest la problemàtica de l'abandó de residus i les solucions. Augmentar els percentatges de reciclatge de residus, com es recicla amb el sistema de devolució d'envasos, és una forma de reduir emissions per a lluitar contra el canvi climàtic”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario