martes, 20 de junio de 2017

GP Ajuntament, CONTRACTACIÓ JOVENS

L’Ajuntament de Tavernes contractarà 8 jóvens amb el programa Avalem Joves Plus de la Generalitat Valenciana

Es contractaran quatre jóvens qualificats (tres administratius i un tècnic en animació d’activitats físiques i esportives) i quatre no qualificats (tres peons de neteja i un conserge) que hauran d’estar inscrits en el Pla de Garantia Juvenil i el Servef, i tindre entre 16 i 30 anys.

L’Ajuntament de Tavernes contractarà 8 jóvens a través del programa Avalem Joves Plus de la Generalitat Valenciana, tal com han presentat este matí el secretari autonòmic d’Ocupació i director general del Servef, Enric Nomdedéu, i l'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, en el saló de plens de l’ajuntament.
La Generalitat invertirà 110.000 euros a Tavernes per a contractar tres administratius, un tècnic en animació d’activitats físiques i esportives, tres peons de neteja i un conserge. Els jóvens, amb dificultats per a accedir al món laboral, rebran una experiència professional en l’Ajuntament.
Jordi Juan ha assenyalat que “estem donant un impuls al Departament de Foment i Ocupació. És un dels departaments que està sent un revulsiu per a l’Ajuntament i el municipi, i ens estem adherint a tots els programes que impulsa la Generalitat, el Servef i el Ministeri, que són els que tenen les competències en foment de l’ocupació”. A més, ha afegit que “des del punt de vista de les aportacions econòmiques que fa l’Ajuntament, ens situem per davant d’altres municipis que són més grans que nosaltres. Per tant, el compromís d’este Ajuntament quant a ocupació i millora de les xifres que tenim d’atur no només consisteix a demanar subvencions, sinó també a invertir amb recursos i fons propis”.
En total, l’Ajuntament de Tavernes aporta vora 500.000 euros per als programes Avalem Joves i Avalem Joves Plus. Com ha explicat el secretari autonòmic, “mentre que en l’àmbit de la Comunitat ha baixat un 7% la taxa de desocupació de menors de trenta anys, a Tavernes esta taxa s’ha reduït un 27%. De totes les ciutats que hem visitat és la taxa millor de totes”.
Nomdedéu ha assenyalat que l’objectiu del programa Avalem Joves Plus és donar la primera oportunitat de treball als jóvens en ajuntaments, diputacions i mancomunitats, amb tres objectius principals: millorar l’ocupabilitat, facilitar l’adquisició d’experiència laboral i reivindicar la formació que tenen estos jóvens.
En la comarca de la Safor es contractaran 110 persones, durant un període entre sis i dotze mesos, amb una inversió de 2,3 milions d’euros. I, en total, a la Comunitat Valenciana es donarà faena a 4.000 jóvens, amb una inversió de la Generalitat de 59,6 milions d’euros.

Visita a la platja i la torre de guaita

El secretari autonòmic, l’alcalde de Tavernes i regidors del govern s’han reunit amb els directors dels tallers d’ocupació de Tavernes, la cap del departament de Foment Local i els alumnes del taller d’ocupació i els treballadors del programa Avalem Jóvens en la platja de Tavernes.
El secretari autonòmic ha pogut comprovar este matí els treballs realitzats en l’avinguda de la Marina i en la torre de guaita.
Jordi Juan ha destacat la gran labor dels alumnes de les escoles taller que “estan fent una faena importantíssima per a donar valor als recursos naturals i turístics del nostre municipi. En este sentit, s’ha de destacar la col·laboració entre l’Ajuntament i la Generalitat Valenciana. No només estem fent polítiques actives d’ocupació, sinó que també millorem serveis públics que tenen un impacte directe en la ciutadania de Tavernes i en la seua qualitat de vida”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario