viernes, 26 de mayo de 2017

GP Ajuntament, CONCURS ARRÒS DE VIGILIA

La platja de Tavernes de la Valldigna acollirà el II Concurs Professional d’Arròs de Vigília

El dia 5 de juny, cuiners de la talla de Manuel Alonso i Miquel Ruiz, amb una estrela Michelin cada un, i Antonio López repartiran un total 1.450 euros per als millors plats d’arròs i les postres amb taronges que hagen preparat els participants.

L’Associació de comerciants i empresaris de la platja de Tavernes (ACEPLAT), en col·laboració amb l’Ajuntament de Tavernes, organitzen el II Concurs Professional d’Arròs de Vigília, que inclou un concurs de postres festes amb taronja per al dia 5 de juny.

A partir de les 10 del matí cuinaran les cassoles que optaran a estar entre els tres millors plats amb premis de 800, 300 i 150 euros, respectivament. Les millors postres s’enduran un premi de200 euros, a més del trofeu i el diploma que rebran els premiats.

El regidor de Turisme, Josep Llàcer, ha assenyalat que  “seguim treballant per potenciar la gastronomia típica de Tavernes i el turisme de qualitat amb la segona edició del Concurs Professional d’Arròs de Vigília que, enguany, presenta moltes novetats i un jurat d’excepció amb dos cuiners amb estrela Michelin. Us convidem a tots a participar d’este esdeveniment que vol donar a conèixer la nostra platja, la nostra cuina i els productes típics de la nostra terra”.

El plat d'arròs de vigília puntuarà per degustació, vista i conformitat dels ingredients. El jurat encarregat de degustar i puntuar seran Manuel Alonso Restaurant Casa Manolo  (Daimús) 1 estrela Michelin, Miquel Ruiz Restaurant El baret de Miquel (Dénia)1 estrela Michelin, i Antonio López El camí vell (Alzira).

Enguany, el lloc escollit per a l’esdeveniment serà el Restaurant Mediterrani que cedirà les seues instal·lacions als participants. A més, amb la finalitat de divulgar l'arròs de vigília al públic en general, es podrà veure el procés de cuinar dels equips en la cuina.

La comissió organitzadora del concurs demanarà als participants que incloguen el plat d'arròs de vigília de Tavernes en la carta dels seus restaurants i el descriguen com a tal en els dies de celebració de Setmana Santa, Pasqua o Quaresma. Per això, se'ls lliurarà el diploma de participació i elements de promoció que puguen usar-se com a publicitat en els seus establiments.

Es podran inscriure en el concurs tots els professionals del sector, nacional i estrangers, sempre que ho facen sota la representació d'una empresa o entitat afí a la gastronomia i s’acredite amb la documentació corresponent. Els interessats han de remetre l'imprès de sol·licitud, emplenat correctament, i pagar la inscripció abans del dia 1 de juny. Es tancarà el termini d'inscripció quan el contingent estiga complet. L’adreça on enviar la sol·licitud és aceplat@hotmail.com 

No hay comentarios:

Publicar un comentario