martes, 11 de abril de 2017

GP Ajuntament, SOCORRISME I SALVAMENT PLATJES TAVERNES

Tavernes posa en marxa el servei de socorrisme i salvament en les seues platges este dijous

Les platges de Tavernes disposen des del dijous dia 13 fins al 30 de setembre del servei de salvament i vigilància, que amplia el servei i dóna cobertura a les dues platges.

L’Ajuntament de Tavernes ha ampliat el servei de salvament i socorrisme amb l’objectiu de millorar  la vigilància de les dues platges, la Goleta i Tavernes. Així, des del dijous dia 13 d’abril es prestarà este servei.

D’esta manera, l’Ajuntament de Tavernes ofereix seguretat en les zones de bany més freqüentades en Setmana Santa tant pels residents com pels turistes.

Durant tots els caps de setmana d’este mes d’abril, inclosos els dies festius, i el mes de maig fins al 15 de juny, dates en què no es prestava vigilància, enguany n’hi haurà. A partir del 16 de juny i fins al 30 de setembre, amb la continuïtat que requereix la temporada estival, els socorristes vigilaran les platges de Tavernes.

Tot això seguint les reivindicacions dels empresaris, comerciants i visitants de la platja durant l’estiu. Esta és una de les apostes del govern municipal perquè la platja de Tavernes millore els seus serveis i, en conseqüència, la seua oferta turística.

No hay comentarios:

Publicar un comentario