miércoles, 11 de enero de 2017

GP Ajuntament, REPARACIÓ GOTERES PAVELLÓ POLIESPORTIU

L’Ajuntament de Tavernes ha iniciat els treballs de reparació de les goteres en el pavelló del poliesportiu

Les obres pretenen solucionar els problemes dels dos pavellons, amb un pressupost de 7.000 euros, de fons propis de l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Tavernes ha començat les obres per a arreglar les goteres que hi ha als pavellons coberts del camp d’esports, on es fan les activitats de gimnàstica i es disputen els partits de bàsquet i de futbet.
D’esta manera es busca solucionar les goteres del sostre de la instal·lació esportiva que pateixen ambdós pavellons. “Estem treballant per a millorar i mantindre les instal·lacions esportives i continuarem en esta línia per a evitar molèsties als usuaris i donar millor servei del poliesportiu municipal als ciutadans de Tavernes”, ha assenyalat el regidor d’Esports, Josep Llàcer.
En el pavelló menut es netejaran i segellaran totes les canals en mal estat i es reposaran elements de xapa en les juntes per a evitar filtracions, a banda de revisar el segellament dels ancoratges de la coberta.
En el pavelló gran es substituirà la canal doble de recollida d’aigües, que està rovellada, i es taparà completament la coberta per a evitar filtracions i goteres.
Els treballs són a càrrec d’una empresa especialitzada en reparació i manteniment de cobertes i tancaments industrials, i té un pressupost de 7.000 euros, de fons propis de l’Ajuntament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario