viernes, 13 de enero de 2017

GP Ajuntament, DEMOLICIÓ ROCA EN CANTALOT

Les obres de demolició de la roca en el Cantalot començaran el dia 23 de gener

L’Ajuntament de Tavernes i la Diputació de València han signat l’acta de replanteig per a iniciar les obres, que ascendeixen a 8.400 euros.

L'Àrea de Riscos Geològics de la Diputació de València va fer un estudi i una valoració en 2015 per a estellar una gran roca que es troba als peus de la muntanya, en la zona del Parc del Cantalot de Tavernes.

El mes de setembre de 2016, l’Ajuntament de Tavernes i la Diputació de València varen firmar un conveni per a treballar conjuntament en la solució del el problema. El pas del temps i l’últim temporal de pluja i vent han empitjorat l’estat de la roca i agreujat la situació i el risc.

Ara s’ha firmat l’acta de replanteig per a iniciar les obres i estellar la roca de forma controlada amb una màquina especialitzada. Més de 8.000 euros s'invertiran en els treballs per a garantir la seguretat i evitar el risc de solsida. La Diputació aportarà el 90 per cent i la resta serà a càrrec de l’Ajuntament, que, a més, ha contribuït amb el projecte i la direcció tècnica.

Una empresa local serà l’encarregada de fer esta actuació, prevista per al 23 de gener.

No hay comentarios:

Publicar un comentario