viernes, 6 de enero de 2017

GP Ajuntament, CAVALCADA REIS

Els Reis d’Orient porten la il.lusió i la fantasia a Tavernes

Ahir de vesprada van arribar al municipi per a encetar la tradicional cavalcada tan esperada pels xiquets de Tavernes.

Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar ahir al poliesportiu de Tavernes des d’on es va iniciar la tradicional cavalcada que inundà els carrers del municipi de màgia, color i música.

L’espectacle, que girava entorn el cine i la pel·lícula “El retorn al Mai Més” va comptar amb els personatges de Peter Pan, Garfi, Wendy, etc, però també van desfilarpersonatges del món de Disney, com Micky Mouse i Minnie, i altres com Mary Poppins o la Patrulla Canina.

Les carrosses que duien als Reis d’Orient van anar acompanyades de la Fallera Major de Tavernes i la seua Cort d’Honor, l’associació Amics del Cavall, Al-digna Bellydance, la banda del Fènix i la banda de la SIUM, així com La Valltukà, que col·laboraren amb la Federació de Falles Junta Local Fallera de Tavernes que organitzava l’acte.

Ses Majestats van arribar a la Plaça Major on l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i els regidors de la Corporació Municipal els van rebre a les portes de l’Ajuntament. Allí, els més menuts van gaudir d’un musical on Peter Pan, després de lluitar amb Garfi, va aconseguir la clau màgica de la ciutat amb què els Reis obririen les cases dels xiquets de Tavernes per deixar-los els regals. 

Des del balcó de l’Ajuntament, Ses Majestats van saludar a tots els assistents i l’alcalde, Jordi Juan, va aprofitar el seu parlament per a felicitar l’any a tota la ciutadania i recordar que un any més els Reis ens van visitar perquè els xiquets i xiquetes de Tavernes s’havien portat bé.

El Rei Baltasar també es va dirigir a tothom, assenyalant que havien fet un llarg viatge per acudir al municipi, on havien vist països amb guerra. Així, va recordar els pares i mares que hem de treballar per eradicar estos enfrontaments i va encoratjar els xiquets a gaudir de la nit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario