jueves, 1 de diciembre de 2016

GP Ajuntament, TREBALLANT PER LA IGUALTAT

Els membres de Treballant per la igualtat es reuneixen a Favara

L’objectiu és dur a terme accions des dels 14 pobles del Partit judicial de Sueca per a ajudar a les víctimes de violència de gènere des dels serveis socials municipals, i fer una trobada amb els agents de la policia local i els professionals de l'àmbit sanitari amb la finalitat d'aconseguir més protecció i conscienciació.

Les regidories d'igualtat dels 14 pobles del Partit judicial de Sueca es van reunir ahir amb el magistrat José Luis Mendoza i el responsable de víctimes de gènere de Sueca, Agustí Sapinya, en la localitat de Favara.
El primer punt tractat en la reunió va ser la valoració molt positiva de totes les actuacions realitzades al llarg del mes de novembre contra la violència de gènere en tots els pobles del partit judicial. Açò ha determinat la decisió de continuar fent conscienciació i treball, no solament durant este curt període, sinó tot l'any.
Amb este objectiu, es van aprovar determinades accions que es portaran avant des dels 14 pobles de forma conjunta. Destaquen l'ajuda a la víctima, amb consentiment previ seu, des dels serveis socials municipals, i la trobada amb agents implicats de la policia local i amb professionals de l'àmbit sanitari amb la finalitat d'aconseguir més protecció i conscienciació.
Així mateix, les regidories d'igualtat es van comprometre a realitzar una exposició de quadres itinerant de l'associació de Tavernes Art de la Vall, amb el lema No és no, un augment dels tallers d'autodefensa i l'elaboració d'un tríptic de protocol igual per als 14 membres del grup.
Per altra part, van demanar una reunió amb el responsable de la Conselleria d'Igualtat per a conèixer els recursos humans i els econòmics que s'aportarà per a la posada en marxa del punt de trobada familiar a la localitat de Sueca, inexistent a hores d'ara.
Els membres de Treballant per la igualtat tenen la ferma convicció que el treball, la constància i la voluntat poden aconseguir, si no eradicar la violència de gènere, sí sensibilitzar les persones perquè ajuden les víctimes. I també animen les víctimes mateixes a denunciar, a fi d’evitar agressions i maltractaments, sempre amb el suport de la societat en conjunt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario