miércoles, 21 de diciembre de 2016

GP Ajuntament, REPARACIÓ DANYS EN EL CEMENTERI

L’Ajuntament de Tavernes treballa en el cementeri per a solucionar els danys ocasionats pel temporal

La brigada municipal està retirant els arbres que el vent va tombar i s’ha establert un perímetre de seguretat al voltant de la zona central del cementeri pel risc de caigudes de xiprers i garantir la seguretat dels usuaris.


L’Ajuntament de Tavernes continua treballant perquè el municipi torne a la normalitat després del temporal de pluja i vent que ha afectat distintes zones.

Entre estes hi ha el cementeri municipal, on han caigut alguns xiprers i n’hi ha altres que estan en risc de caure. Per això, i amb l’objectiu de garantir la seguretat dels usuaris del cementeri, que en estes dates augmenten les visites als difunts, l’Ajuntament de Tavernes demana que facen cas de la senyalització i respecten les zones delimitades per prevenció.

Es demana la col·laboració de la ciutadania en unes dates tan assenyalades com són les festes de Nadal per tal que tots puguem visitar el cementeri municipal de manera segura.

Les tasques de recuperació de les instal·lacions del cementeri continuaran fent-se de la forma més efectiva i ràpida possible. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario