martes, 20 de diciembre de 2016

GP Ajuntament, RECUPERANT LA NORMALITAT

L’Ajuntament de Tavernes continua treballant per recuperar la normalitat després del temporal de pluges i vent

Este matí els xiquets de la localitat ja han pogut tornar als centres escolars i s'ha decretat la finalització de totes les preemergències vigents.


L’Ajuntament de Tavernes va informar anit que hui es reprendrien les classes en els centres educatius, ja que totes les prediccions meteorològiques apuntaven a una millora important.

Este matí, la regidora d’Educació, Bea Ferreres, amb un tècnic d’Educació han visitat els instituts i col·legis per comprovar l’estat dels centres escolars després d’haver patit algunes caigudes d’arbres. La brigada municipal va estar ahir durant tot el dia i hui de matí treballant perquè no hi haguera cap perill per als alumnes i els docents que hi anaren a classe.

També els paratges de Tavernes, els camps de tarongers i el riu Vaca van tornant al seu estat a poc a poc. Ahir, la Regidoria d’Agricultura va estar treballant durant tot el dia per vigilar la crescuda del riu Vaca i el Badell. Una de les actuacions va estar  en el riu al seu pas per davall de la nacional 332, on una màquina va haver de llevar canyes que s’havien acumulat.

El regidor d’Agricultura, Javier Escrihuela, ha pogut vore hui com s’han obert ja molts camins rurals, però encara en queden alguns tallats al trànsit com el camí de la Font del Bolomor o el camí Reial.

Ahir de matí el Centre de Coordinació Operatiu Municipal (CECOPAL) es va  reunir al saló de plens de l’ajuntament per a posar en comú la situació del municipi després de les pluges i el fort vent, i van establir actuacions conjuntes de prevenció i emergències davant l’alerta roja que va declarar el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha anunciat hui que passaran uns dies fins que Tavernes torne a la completa normalitat i ha agraït “la tasca de tots els efectius, organismes i persones que han aconseguit que els danys del temporal dels últims dies hagen sigut els mínims possibles i evitar que tot anara a pitjor”.

Des de l’Ajuntament de Tavernes es demana a la ciutadania paciència,  donat que queda faena per recuperar l’estat anterior al temporal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario