jueves, 29 de diciembre de 2016

GP Ajuntament, MILLORA SISTEMA AIGUA CALENTA EN EL POLIESPORTIU


L’Ajuntament de Tavernes millora el sistema d’aigua calenta en el poliesportiu

S’han substituït els tres escalfadors amb una potència de 18 kw  per tres calderes amb una potència cadascuna de 36 kw, amb la qual cosa es duplica la capacitat de produir aigua calenta.

L’Ajuntament de Tavernes ha començat les obres de millora en el sistema de producció d'Aigua Calenta Sanitària (ACS) en el poliesportiu municipal.
L’objectiu ha estat substituir els tres escalfadors amb una potència de 18 kw  per tres calderes amb una potència cadascuna de 36 kw i s’ha actuat sobre els acumuladors que disposen d’energia solar. Així, es dobla la capacitat de produir aigua calenta, arribant a 4000 litres.
A més, dins d’estes obres en execució, està prevista la substitució de tota la canonada de la zona de la tribuna i part dels vestidors situats en el bloc de pistes exteriors, que data de 1982.
Amb totes estes obres s’aconseguirà que la temperatura de l’aigua es mantinga per damunt de 50ºC i es previndrà i controlarà la legionel·losi en els vestidors del camp d’esports municipal.
Les obres estan pressupostades en 50.000 euros, amb recursos propis de l’Ajuntament de Tavernes, i pretenen cobrir les necessitats dels usuaris, arribant a doblar el servei d’aigua calenta als actuals torns d’entrenament, amb un ús racional de l'aigua.

No hay comentarios:

Publicar un comentario