viernes, 16 de diciembre de 2016

GP Ajuntament, ILUMINACIÓ NADAL

L’Ajuntament de Tavernes ha invertit en noves llums per a rebre el Nadal

La brigada municipal està acabant d’instal•lar la decoració nadalenca per la platja i en el nucli urbà de Tavernes, que enguany compta amb llums noves que s’han adquirit amb una inversió de 4.000 euros.

L’Ajuntament de Tavernes està instal·lant l‘enllumenat nadalenc i les plantes de Nadal en el municipi per a oferir una imatge més acollidora en els carrers del poble i de la platja.
La il•luminació es situa en l’entorn de la plaça Major, en l’edifici de l’ajuntament i en el carrer Major, l’edifici de la Casa de la Cultura en  plaça de l’Escriptor Rafael Chirbes, el poliesportiu municipal, l’avinguda de les Germanies i la zona del Parc del Cantalot. En la zona dels Sequers s’il•luminarà el ficus de l’entrada a la població. També en la platja s’han col·locat llums en diversos punts, des de l’entrada, la zona de la Goleta i la zona sud.
La Regidoria de Serveis Públics de l’Ajuntament de Tavernes ha optat,  enguany, per adquirir noves llums amb una inversió de 4.000 euros. Tots els llums disposen de tecnologia LED per a respectar el medi ambient i estalviar en el consum energètic. Enguany seran blanques, però el pròxim any els operaris municipals treballaran per dotar-les de colorit.
En el darrers anys s’han estat llogant els llums, però la previsió és que l’any que ve es faça una nova inversió perquè l’Ajuntament tinga tot el material en propietat i no haja de destinar diners a lloguer. Això permetrà fer la col·locació de tota la il·luminació amb una major planificació i s’evitarà el retard d’enguany, per la falta de disponibilitat de material, així com a conseqüència de la pluja i d’una grua que s’ha hagut de reparar.
La brigada municipal continua treballant amb la decoració i finalitzar tot el muntatge nadalenc de llums i plantes de Nadal demà. A partir del dia 22 de desembre es sentiran les tradicionals cançons nadalenques pels voltants de la plaça Major dos vegades al dia, a les 12 i a les 18 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario