lunes, 12 de diciembre de 2016

GP Ajuntament, GUANYADOR SOLFES DE LA MEDITERRÀNIA

El compositor Francesc Tamarit guanya la tercera edició de Solfes de la Mediterrània


La composició guanyadora, Llampecs, ha rebut 1.000 euros i serà editada per MusicVall. A més, com a novetat, s’ha atorgat un premi del públic a Joaquín Salvador Brines, sense dotació econòmica però amb edició de la partitura.


Ahir va tindre lloc en la Casa de la Cultura la tercera convocatòria consecutiva de Solfes de la Mediterrània, el concurs de composició per a música de cambra i cant líric organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i el grup Llevant Ensemble.

Enguany s’han seleccionat tres poemes de Maria Josep Escrivà, escriptora i activista cultural del Grau de Gandia, a fi de continuar amb l’objectiu principal del certamen: la confecció d’un corpus de música amb cantants a partir de l’obra de poetes valencians.

Esta tercera edició de Solfes de la Mediterrània ha acollit peces per a quintet de vent i soprano, unes peces que musiquen tres poemes concrets de Serena barca, l’últim llibre de la poetessa.

Entre els tres finalistes, el compositor Francesc Tamarit Sales, amb l’obraLlampecs, s’ha emportat el premi de 1.000 euros, a més de l’edició de la seua composició per MusicVall. Amb Primera llum del dia, Joaquín Salvador Brines Armengol ha guanyat el premi del públic, sense dotació econòmica però amb edició de la partitura a càrrec també de MusicVall. I el tercer finalista ha sigut Ivan Navarro Bermúdez amb l’obra Poemes al vent. La regidora de Cultura, Encar Mifsud, va entregar les distincions als guanyadors. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario