martes, 13 de diciembre de 2016

GP Ajuntament, CURS DE MANTENIMENT PER A LA BRIGADA MUNICIPAL FINALITZAT

Finalitza el curs especialitzat en manteniment que ha realitzat la brigada municipal

El curs, que ha durat més d’un mes, ha servit per a conèixer amb més profunditat i de forma pràctica el cicle de vida d’una edificació pública, així com les ferramentes que ofereixen les noves tecnologies com Línia Verda.

L’Ajuntament de Tavernes, amb el títol “La brigada municipal d’obres i manteniment. El cicle de vida d’una edificació pública”, va iniciar un curs especialitzat dirigit a quatre perfils professionals: tècnics responsables d’edificis, caps de secció, personal d’oficis que duen a terme faenes i personal de neteja.

Este curs de formació tenia per objectiu conèixer el cicle de vida dels edificis i les infraestructures, aprofundir en el seu manteniment (com es pot fer i com es pot controlar) i en la gestió de residus.

El personal tècnic de l’Ajuntament, amb l’ajuda d’un professor, ha impartit este curs, que tenia un caràcter pràctic, per tal que pogueren aplicar els coneixements adquirits. Per això, es va programar una eixida a la planta de residus de Guadassuar per a interioritzar la importància de la gestió de residus.

També es va aprofitar per a aplicar-ho a casos reals, en concret a la Casa de la Cultura i al col·legi Alfàndec, introduint els processos de manteniment en les noves tecnologies com Línia Verda. Esta ferramenta geolocalitza les incidències i permet tindre’n un registre, alhora que serveix de centre d’atenció a usuaris i gestió de les incidències. A més, és un canal de comunicació entre els ciutadans i l’Ajuntament, de manera que els veïns de Tavernes poden dirigir-s’hi per a comunicar algun problema que hagen detectat i participar en les solucions possibles.

L’Ajuntament pretén desenvolupar i generalitzar l’ús de Línia Verda, que pot servir per a un ús intern dels diversos departaments, aplicant els coneixements a esquemes de funcionament de l’Ajuntament i abastant els diversos tipus de treballadors que hi intervenen. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario