martes, 20 de diciembre de 2016

GP Ajuntament, CONTROL POLICIAL VENDA ALCOHOL A MENORS

La Policia Local intensificarà els controls de venda i consum d’alcohol durant les festes de Nadal i cap d’any


Davant l’alarma social recent i les estadístiques oficials, que detecten un augment en el consum d’alcohol en els menors d’edat, s’incrementarà la vigilància en els establiments de venda d’alcohol.


La Policia Local de Tavernes ampliarà la vigilància dels establiments especialment en períodes de Nadal, cap d’any, vespres de festiu, falles i semblants, davant l’alarma social recent i les estadístiques oficials, que detecten un augment en el consum d’alcohol en els menors d’edat.

La Junta Local de Seguretat, que es va celebrar recentment, va tractar el tema de la venda i consum d’alcohol a menors, ja que és un qüestió que preocupa.

Cal tindre en compte la prohibició de la venda, el subministrament, gratuït o no, i el consum de begudes alcohòliques a menors de 18 anys. A més, la norma prohibeix vendre alcohol entre les 22 i les 7 hores si no és per a consumir dins del local, així com vendre alcohol en la via pública.

Per esta raó, i amb l’objectiu de previndre i conscienciar, la Policia Local ha repartit als establiments que dispensen begudes alcohòliques i tabac tota la informació sobre la normativa vigent.

Està previst implantar servicis esporàdics policials de paisà, que verifiquen el compliment de la norma, i detecten també persones majors d’edat que compren begudes alcohòliques per a menors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario