miércoles, 21 de diciembre de 2016

GP Ajuntament, CAMPANYA CONTROL VELOCITAT

La Policia Local de Tavernes farà controls de velocitat

La Regidoria de Seguretat Ciutadana, amb l’objectiu de garantir i respectar la seguretat de les persones dins de la població, ha decidit començar una campanya de control de velocitat.

La Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tavernes ha iniciat una campanya de control de velocitat, després de valorar les queixes veïnals sobre la velocitat a què circulen els vehicles dins del terme de Tavernes.
Els distints punts de la ciutat on es duen a terme els controls són la zona de Marjaletes, la Dula, la travessia que creua Tavernes (avinguda de les Germanies i avinguda de la Valldigna), el passeig Colon i altres zones on també s’ha observat este excés de velocitat.
La regidora de Seguretat Ciutadana, Llum Sansaloni, ha assenyalat que “amb esta campanya pretenem que els vehicles reduïsquen la velocitat al passar per Tavernes i conscienciar del perill que suposen per als vianants. Garantir i respectar la seguretat de les persones dins de la població és la màxima prioritat d’esta campanya. L’Ajuntament continua treballant per una mobilitat sostenible en la població”.
Aprofitem per a recordar a la ciutadania que la velocitat màxima permesa en la travessia de Tavernes és de 50 quilòmetres per hora, i en la resta del nucli urbà són 30 quilòmetres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario