viernes, 16 de diciembre de 2016

GP Ajuntament, BIBLIOTECA MUNICIPAL AMPLIA HORARI

La Biblioteca Municipal amplia l’horari per exàmens a partir del dia 27

El nou horari de la Biblioteca en període d’exàmens començarà el dimarts dia 27 de desembre i s’allargarà fins al 27 de gener, de dilluns a diumenge, a excepció dels dies festius.

L’Ajuntament de Tavernes, com cada any, i conscient que amb l’arribada dels exàmens l’espai de la biblioteca és més utilitzat pels estudiants, ampliarà l’horari per a facilitar-los l’estudi en un espai adequat.
  
Així, la Biblioteca convida els jóvens de Tavernes a anar-hi si han d’estudiar per Nadal. Des del dimarts dia 27 s’hi ha disposat una ampliació horària, que serà de 9 a 21 hores de dilluns a divendres.

Els dissabtes la biblioteca també estarà a disposició dels estudiants de de 9 a 13:30 i de 15:30 a 21 hores, i els diumenges de 9 a 14 hores. El dijous dia 5 de gener l’horari serà de 9 a 14 hores. Els dies festius la biblioteca tancarà les portes.

La regidora de Cultura, Encar Mifsud, ha assenyalat que “continuem treballant per oferir un horari extraordinari, obrint la biblioteca durant tota la setmana i, així, poder  donar un servei més ampli als estudiants del nostre municipi que inicien el període d’exàmens”.

A més, els xiquets de 0 a 6 anys tindran l’aula d’iniciació a la lectura oberta de dilluns a divendres en un horari especial de Nadal, de 10 a 13:30 i de 15:30 a 19 hores. Els menors podran utilitzar este espai sempre que estiguen acompanyats d’un adult.

No hay comentarios:

Publicar un comentario