viernes, 4 de noviembre de 2016

GP Ajuntament, PROMOCIÓ ÚS VALENCIÀ

L’Ajuntament de Tavernes concedeix les ajudes a l’ús del valencià a 11 empreses locals


En total, la Regidoria de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes ha repartit 3.600 euros en ajudes.


L’Ajuntament de Tavernes, a través del Gabinet de Normalització Lingüística, ha concedit les ajudes a l’ús del valencià en l’àmbit comercial, que enguany han arribat a les 11 empreses que han sol·licitat l’ajuda i han presentat la documentació corresponent. En conjunt, s’han entregat un total de 3.600 euros en ajudes.

Estes ajudes econòmiques per a l’activitat comercial en valencià estan adreçades a totes les empreses, comerços, serveis, indústries i professionals de Tavernes de la Valldigna.

La regidora de Promoció Lingüística, Bea Ferreres, ha assenyalat que “amb estes subvencions, l’Ajuntament dóna suport als comerços de la nostra ciutat per a promoure l’ús del valencià en la retolació, la publicitat i les noves tecnologies. Així, continuem treballant per a normalitzar la nostra llengua en un àmbit imprescindible com és el de les empreses i els professionals.”

Les ajudes comprenen diversos elements com la retolació (rètols exteriors, interiors o de vehicles amb elements fixos), la publicitat (cartells, fullets, tríptics, etc.), el material d’embalatge (bosses de paper o plàstic, caixes de cartó, paper d’embalar, etc.) i la creació de pàgines web en valencià.

Estes subvencions, que ja tenen una tradició arrelada en el món comercial de Tavernes, han contribuït a fer visible el valencià.

No hay comentarios:

Publicar un comentario