lunes, 28 de noviembre de 2016

GP Ajuntament, PISCINA COBERTA

El Consell Jurídic Consultiu avala la liquidació del contracte amb la concessionària de la piscina coberta


Això suposa fer un pas avant perquè l’Ajuntament recupere la gestió de la piscina coberta i poder acabar-la, reparar els danys i buscar una nova empresa que la gestione.


El Ple de l’Ajuntament ha aprovat la rescissió del contracte amb l’empresa de la piscina coberta, Metroval Aqua, després que el Consell Jurídic Consultiu (CJC) avalara a través d’un dictamen els passos que està fent el consistori per a resoldre el contracte amb la concessionària.

Ara, amb l’aval legal del CJC, l’Ajuntament avança en el procés per a liquidar el contracte amb la mercantil, buscar una nova empresa que gestione la piscina i prestar el servei als ciutadans com més prompte millor.

No obstant això, el procés ha de passar encara per molts tràmits. Com va assenyalar l’alcalde, Jordi Juan, en el Ple de divendres, “este procediment serà llarg. S’haurà de fer una liquidació de les obres i de la concessió, haurà de vindre una nova licitació d’acabament de les obres, s’hauran de fer les obres i, finalment, traure una nova licitació del servei. Són molts tràmits administratius i, per tant, per molt d’interés que tinguem nosaltres a obrir la piscina per als ciutadans de Tavernes, jo crec que no podem evitar que passen anys”.

El mes de maig l’Ajuntament de Tavernes va aprovar l’inici d’expedient per a resoldre el contracte amb l’empresa de la piscina coberta, després que s’esgotaren les vies per a arribar a un acord amb la concessionària.

El pròxim pas serà valorar les obres i els danys ocasionats a l’administració per a fer la liquidació després i acabar les obres.


No hay comentarios:

Publicar un comentario