jueves, 17 de noviembre de 2016

GP Ajuntament, OBRES AL CARRER LA BARCA DEMANADES PELS VEÏNS

L’Ajuntament de Tavernes inicia les obres del carrer de La Barca que van demanar els veïns

Les obres, que han estat una de les principals reivindicacions dels veïns en les reunions de barri, suposen una inversió de prop de 196.000 euros de fons propis de l’Ajuntament.


L’Ajuntament de Tavernes va començar ahir les obres en el carrer de La Barca (en la zona dels Sequers) que els veïns d’este barri van acordar en les diverses reunions celebrades durant els mesos d’abril i maig.

L’objectiu d’este projecte és ampliar i repavimentar les voreres per a donar més espai als vianants, així com eliminar les barreres arquitectòniques, adequant-se a la normativa vigent en matèria d’accessibilitat, però, sobretot, millorant la seguretat en tots els encreuaments.

A més, es modificarà tot el sistema d’arbres plantant noves espècies més urbanes per a evitar els problemes que ocasionen les arrels en les voreres i deixant més distància entre els arbres i amb escocells més amples.

Estes obres es duran a terme durant tres mesos i el seu pressupost ascendeix a vora 196.000 euros de fons propis de l’Ajuntament de Tavernes. D’esta manera, l’Ajuntament pretén satisfer la primera de les necessitats dels veïns d’este barri dins del pla d’inversions en la via pública.

La Regidoria de Participació Ciutadana va obrir el projecte de les reunions de barri el mes d’abril amb l'objectiu d'arreplegar propostes dels ciutadans i acordar les dos inversions més importants en la via pública de cada zona.

L’alcalde, Jordi Juan, ja va valorar en el seu moment molt positivament la participació de la gent de Tavernes i va manifestar que la prioritat d’inversió en la via pública vindria donada per este pla que van fer entre tots, sense una decisió unilateral del govern, i segons el pressupost de què dispose l’Ajuntament o les subvencions que arriben.

No hay comentarios:

Publicar un comentario