viernes, 11 de noviembre de 2016

GP Ajuntament, NOUS SENYALS INFORMATIUS RUTES I ECOSISTEMES

L’Ajuntament inverteix en nous senyals informatius de les rutes i els ecosistemes de Tavernes

A més, l’Ajuntament de Tavernes va actualitzar els panells informatius de la platja abans de l’estiu per a donar a conèixer als usuaris els serveis que ofereixen les dues platges.

L’Ajuntament de Tavernes ha instal·lat nous panells informatius i plaques de direcció amb l’objectiu de difondre entre els veïns i els turistes l‘oferta turística de la ciutat.

D’esta manera, s’han disposat els senyals en punts estratègics, com les rotondes i els encreuaments, que informen de quins són els servicis que ofereix la platja i el poble, així com les indicacions per a seguir la Ruta dels Sentits, la Ruta de la Cova del Bolomor, la Tourist Info o la torre de guaita La Vall, i els ecosistemes.

Els nous indicadors permeten al conductors orientar-se per a arribar a les destinacions indicades. Però este projecte també ha consistit a actualitzar alguns panells i canviar-ne altres que estaven en mal estat per l’acció meteorològica o per actes vandàlics.

El regidor de Turisme, Josep Llàcer, ha manifestat que “l’Ajuntament ha treballat per a millorar i incrementar l’oferta turística de Tavernes, i volem que els turistes que ens visiten i els veïns de la ciutat les coneguen i estiguen informats dels serveis que s’ofereixen”.

En concret, el mes de juny abans de la campanya estiuenca de la platja es va actuar en els panells situats en el llac de la Goleta, en el canal Sant Pau, en l’entrada a la mar i en la plaça de l’Alcudiola.

A banda, s’actualitzaren els plànols que serveixen per a informar els usuaris de la platja de Tavernes dels servicis que es presten en les dues platges, alhora que es compleixen els requeriments per a obtindre el guardó de Bandera Blava.

L’execució, realitzada per dues empreses locals i tècnics de l’Ajuntament, ha costat vora 10.000 euros, dels quals uns 7.000 han estat subvencionats pel Patronat Provincial de Turisme i l’Agència Valenciana de Turisme, i la resta amb fons propis de l’Ajuntament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario