miércoles, 30 de noviembre de 2016

GP Ajuntament, NOU TALLER OCUPACIÓ

L’Ajuntament de Tavernes contractarà 13 persones a través d’un nou taller d’ocupació


El taller ocupacional “Revalorització dels recursos turístics III de Tavernes de la Valldigna” es posarà en marxa abans que acabe el 2016 i tindrà una durada d’un any.


L’Ajuntament contractarà deu alumnes i tres persones per a l’equip docent (director, professor i auxiliar administratiu)per al nou taller d’ocupació amb una subvenció del SERVEF de 185.000 euros.

El taller de “Revalorització dels recursos turístics III de Tavernes de la Valldigna” costarà un total de 205.000 euros, dels quals l’Ajuntament aportarà 20.000 euros.

L’objectiu és fomentar l’ocupació a través d’un programa mixt, en què els alumnes rebran 1.920 hores de formació que, després, posaran en pràctica. D’esta manera es pretén que en acabar el taller tinguen una qualificació   professional que els afavorisca la inserció laboral.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha comentat que “l’Ajuntament busca millorar la formació de les persones sense faena del nostre municipi; volem que adquirisquen una experiència professional per mitjà d'estos tallers que els servisca per a trobar un treball. Al mateix temps, contribueixen a la conservació i restauració de les zones verdes i els espais naturals del nostre municipi."

Les persones contractades actuaran en projectes de restauració ambiental i paisatgística en diversos enclavaments d’alt valor ecològic i mediambiental de Tavernes, així com en la rehabilitació del patrimoni etnogràfic per a donar-li valor. Quan acaben els treballs rebran un certificat de professionalitat en activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, i també en instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.

Els destinataris han de tindre 25 o més i complir els requisits mínims exigits per al lloc de treball, a més d’estar aturats i ser demandants d'ocupació registrats en el SERVEF. 

El procés de selecció del director del taller d’ocupació, personal docent, personal de suport (administratiu), és una oferta genèrica tramitada pel Centre Servef de Sueca, mitjançant el portal webGVA.JOBS.

La selecció d’alumnes treballadors és realitzarà mitjançant oferta genèrica tramitada pel Centre Servef de Sueca, que fa una preselecció.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario