martes, 15 de noviembre de 2016

GP Ajuntament, DESCOMPTES PER ALS VALLERS AL FESTIVERN

Els vallers gaudiran de descompte en les entrades per al Festivern 2016-2017

 

Els veïns de Tavernes gaudiran d’un descompte de 8 euros en el preu de taquilla i podran aconseguir este abonament rebaixat a partir del 29 de desembre. A més, tindran un descompte de 3 euros en l'entrada per a un dia.


Tavernes acollirà la dotzena edició del Festivern per a celebrar el Cap d’Any.  Este festival d’hivern comptarà amb grans artistes, una zona d’acampada gratuïta i diverses activitats culturals i esportives per acomiadar el 2016.

Els veïns de Tavernes gaudiran d'un descompte en el preu de les entrades en este esdeveniment que celebra el dotzé aniversari. Seran 8 euros menys sobre l’abonament en taquilla. D’esta manera pagaran 25 euros, menys que si compraren l’abonament de forma anticipada que són 28 euros. A més, tots aquells vallers que sols vullguen participar d'un dia de concerts també disposaran d'una rebaixa de 3 euros en el preu de l'entrada.

En el cartell d'enguany figuren Los Chikos del Maíz, un referent en hip-hop, que faran el seu últim concert tancant la gira del seu disc Trap mirror. Un altre dels grups que encapçala la llista de destacats és Talco, una banda d'origen italià que es mou entre el ska i el punk i que en 2015 van treure el seu disc Silent Town. 

També actuarà Auxili, una banda que barreja reggae, ska i rap. Altres grups que tindran presència a l’escenari del Festivern seran: Mellow Mood (reggae italià), Mafalda, La Raíz, Atzembla, Plan B, Tremenda Jauria, Herba Negra, Pirat’s Sound Sistema i molts més.

El festival també ofereix diverses activitats al marge dels concerts, com un concurs de paelles i campionats de raspall, bàsquet i futbet. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario