viernes, 11 de noviembre de 2016

GP Ajuntament, CONFERÈNCIA SOBRE AGRICULTURA ECOLÒGICA

El IV Cicle d’Economia i Territori acull una conferència sobre agricultura ecològica
  
Es tracta de la tercera sessió d’este cicle que serà a càrrec d’Enric Navarro, un enginyer agrònom expert en l'agricultura ecològica.

L’Ajuntament de Tavernes i la Universitat Politècnica de València organitzen el IV Cicle d’Economia i Territori amb l’objectiu de fomentar l’activitat econòmica a Tavernes.

La tercera sessió consistirà en una xarrada amb el títol “Agricultura ecològica. Present i futur del camp valencià” a càrrec d’Enric Navarro, un enginyer agrònom que pertany a una família d'agricultors de l'Horta de València i practica l'agricultura ecològica des de fa més de deu anys. Ha creat, junt amb altres socis, una empresa de cultiu i explotació de la xufa ecològica situada a Alboraia, la capital de l'orxata.

En la jornada s’explicaran les perspectives de l’agricultura ecològica, així com la importància de l’horta valenciana i la seua vinculació amb una alimentació de proximitat, en un any en què les Nacions Unides, a través de la FAO, han declarat València Capital Mundial de l’Alimentació per a l’any 2017.

L’acte serà el dijous 24 de novembre en el saló de plens de l’Ajuntament a les 20 hores i es podrà veure en streaming.

No hay comentarios:

Publicar un comentario