jueves, 27 de octubre de 2016

GP Ajuntament, VISITA DE SUBDIRECTOR MOBILITAT, OBRES PÚBLIQUES I TRANSPORT

El subdirector general de Mobilitat, Obres Públiques i Transport, Josep Llin, visita Tavernes per conèixer els punts conflictius de la CV-50

L’objectiu ha estat recórrer tots els punts de la CV50 més conflictius per buscar una solució als problemes de trànsit que pateix cada dia la travessera.

El regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, la regidora de Seguretat Ciutadana, Llum Sansaloni, i tècnics de l’Ajuntament han acompanyat este matí el subdirector general de Mobilitat, Obres Públiques i Transport, Josep Llin, el director Territorial de Carreteres, Vicente Serrano, i tècnics de la Conselleria que han pogut comprovar in situ l’intens trànsit que pateix cada dia la CV-50.

L’objectiu ha estat recórrer els punts més conflictius per buscar una solució a estos problemes de trànsit, que passen per facilitar els veïns poder travessar d’un costat a l’altre amb seguretat, i també que els vehicles tinguen una major fluïdesa, però no una major velocitat.

Des de la Conselleria s’han valorat les propostes que es van fer per part de l’Ajuntament i s’han implicat en este projecte, prioritzant calmar el trànsit, buscar la millor ubicació dels autobusos, dels semàfors i dels passos de vianants, entre altres mesures. Tot amb l’objectiu d’aconseguir una mobilitat sostenible i una major seguretat viària de la CV-50 al seu pas per Tavernes.

El regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, ha manifestat el seu agraïment per la implicació del subdirector, Josep Llin, i ha assenyalat que s’està treballant conjuntament per poder solventar quan abans millor els greus problemes que pateix Tavernes i la seua travessera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario