martes, 25 de octubre de 2016

GP Ajuntament, UNA NIT EN LA COVA BOLOMOR

Viure una nit en un campament neandertal és possible en la cova del Bolomor


Serà este dissabte dia 29 d’octubre, en dos sessions, per a tots aquells que vulguen descobrir la història del grup neandertal que va arribar a la Valldigna i es va establir en la cova del Bolomor fa 235.000 anys.


La Cova del Bolomor ofereix per a este dissabte l’opció de viure una experiència nocturna única. Es tracta de veure com seria un campament neandertal i descobrir la història del grup que va habitar la cova fa 235.000 anys, a partir d’una representació amb actors que faran les activitats, en el mateix escenari de la Cova.

Este campament, que és l’última representació de l’any, es recrearà a través d’elements decoratius, rèpliques arqueològiques, so, imatge i escenes representades, tal com es va realitzar els mesos de juliol i agost.

L’Ajuntament de Tavernes i el Patronat de Turisme de la Diputació de València, una vegada més, donen suport a estes iniciatives que difonen i atorguen valor a la cova del Bolomor. Un jaciment arqueològic que representa un espai important per a descobrir els orígens i les característiques del poblament paleolític europeu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario