jueves, 13 de octubre de 2016

GP Ajuntament, TAVERNES SOLIDARIA CONTRA EL CÀNCER

Tavernes es solidaritza contra el càncer      

Enguany tindrà lloc la VII Gala de Lluita contra el Càncer el dia 21 d’octubre i, a més, es faran dos xarrades informatives a càrrec de metges experts de l'Hospital La Fe i del Centre de Salut de Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes col·labora un any més en la VII Gala de Lluita contra el Càncer, organitzada pel col·lectiu local encapçalat per la presidenta Encarnita Carrión i la AECC, que servirà per a recaptar fons per a l’Associació Espanyola contra el Càncer.

Es tracta d’una acte en què actuaran cantants, humoristes i ballarins de forma altruista. La gala estarà presentada per Sergio Lázaro i comptarà amb 12 actuacions variades, des de la paròdia d’El humor de los Quillos, passant pels ballarins de Bahía Baila o la cobla de Raquel Verdejo fins a les veus de Mariantxu i José María Decalle.

Enguany, a més dels artistes de fora de Tavernes, hi haurà una bona presència de cantants locals, com José David Sanfélix, Diana Sansaloni, Pacific Blue, Joan, Nora,  així com la Vall-tu-kà o l’exhibició de la Factoria Pàdel.

Tots els que hi vullguen assistir faran un donatiu de 7 euros, que és el preu de l’entrada. L’acte serà el divendres dia 21 d’octubre en la Casa de la Cultura, a les 21.30 hores.

A més, hi haurà dos xarrades informatives i educatives sobre el càncer de còlon, i el tabaquisme i el càncer. Seran a càrrec de la Dr. Teresa Sala, excap de la Unitat d'Endoscòpies de l'Hospital Universitari La Fe, i el Dr. José Manuel Soler, coordinador del Centre de Salut de Tavernes. Tindran lloc els dies 18 i 20, respectivament, en la Casa de la Cultura a les 19 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario