jueves, 20 de octubre de 2016

GP Ajuntament, TALLER MEMÒRIA GENT GRAN

Comença una nova edició del taller de memòria per a la gent gran


A més, l’Ajuntament i la Diputació de València han programat dues xarrades els mesos d’octubre i novembre, en què s’informarà sobre l’alimentació saludable i es donaran consells als cuidadors de les persones majors.


La Regidoria de Serveis Socials ha organitzat un nou taller de memòria gratuït, després de la gran acceptació que va tindre per part dels veïns de Tavernes la passada edició.

D’esta manera, l’Ajuntament de Tavernes vol donar continuïtat a una activitat que millora la qualitat de vida de la gent gran de Tavernes. El taller pretén afavorir un envelliment actiu i saludable a través de l’estimulació cognitiva.

L’activitat tindrà una durada de tres mesos i les persones majors podran reforçar l’atenció i la memòria a través de jocs. “A més, treballaran en grup, cosa que afavoreix la relació, la participació i l’exercitació de la ment. El nostre objectiu és que disposen de l’ajuda necessària per a aconseguir un envelliment actiu”, ha assenyalat la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola.

Les sessions seran de 17:00 a 18:30 hores tots els dilluns en el Centre Social Dolores Rojas, en la Llar dels Jubilats. La matrícula la podran fer fins al 2 de novembre en l’Edifici Braç Treballador.

A més, la Diputació de València, en col·laboració amb l’Ajuntament, ofereix dues xarrades el dia 21 d’octubre i el 21 de novembre. “Cuidar el que cuida” i “El rebost natural” serviran per a donar unes pautes i consells als cuidadors de persones grans, així com informar-los sobre una alimentació saludable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario