lunes, 3 de octubre de 2016

GP Ajuntament, PROGRAMACIÓ ACTES 9 D'OCTUBRE

Tavernes ha programat una sèrie d’actes en commemoració del 9 d’Octubre, la festa dels valencians


Enguany s’han organitzat actes institucionals, culturals, esportius i lúdics en el poble i la platja perquè els ciutadans i els turistes que ens visiten hi puguen participar.


L’acte institucional del dia 9 d’octubre obrirà de forma oficial la commemoració del dia de la Comunitat Valenciana a les 10.30 en el saló de plens de l’Ajuntament.

Després tindrà lloc el Festival de Corals Marinyén i XV de Març en l’auditori de la Casa de la Cultura a les 12 hores, i el tradicional concert de la Banda Simfònica de Tavernes de la Valldigna SIUM al passeig del País Valencià a les 19 hores.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha assenyalat que “un any més, commemorarem el 9 d’Octubre i volem que siga un dia de germanor per als valencians. Per això, convidem tota la ciutadania a participar en esta jornada en què s’ha preparat un ventall ampli d’activitats de tot tipus que s’allargaran fins al 12 d’octubre.”

Dins de la festa dels valencians s’ha programat per al divendres dia 7 el XL Festival de Balls Populars al passeig del País Valencià a les 22 hores. I durant tot el dia i fins al dia 9 hi haurà una fira valenciana en la Plaça Major on es faran activitats per als xiquets.

El dia 8 tindrà lloc la celebració del Mig Any Faller de la Junta Local Fallera al passeig del País Valencià. A més, per a tots aquells que vullguen conèixer la cova del Bolomor, podran fer una visita guiada a partir de les 10 del matí.

L’avinguda de la Marina de la platja de Tavernes serà també un dels escenaris de la celebració. Així, hi haurà activitats com un mercat artesà amb jocs tradicionals per als menuts, exhibició d’oficis antics, mercat de vell, simultània d’escacs, torneig de petanca o exercicis de qigong. A més, hi ha prevista una ruta al Racó de Joana i als ullals per a dilluns, i una visita teatralitzada a la torre de guaita dimecres a les 11 del matí.


No hay comentarios:

Publicar un comentario