lunes, 10 de octubre de 2016

GP Ajuntament, NOVA GUIA GRATUÏTA DE TAVERNES


Una nova guia gratuïta descobreix la ciutat de Tavernes


“Visitant Tavernes de la Valldigna” és la nova guia que recull les tradicions, la gastronomia, les festes i els paratges més emblemàtics que es poden visitar.


L’Ajuntament de Tavernes i el Patronat de Turisme de la Diputació de València han publicat una guia gratuïta per a recórrer la ciutat de Tavernes i la platja.

Els visitants podran conéixer el centre històric i explorar cada racó que ofereix el municipi, i descobriran la història a través de la cova del Bolomor, la torre de guaita o l’ermita de Sant Llorenç de l’Alcudiola. Estes són algunes de les petjades que han deixat els hòmens al llarg de la història i que l’Ajuntament pretén restaurar i donar valor per a cuidar i promocionar la ciutat de Tavernes.

A més, la guia convida a gaudir de la gastronomia de Tavernes, assaborint els plats i els dolços típics, així com de la cultura, les tradicions i les festes. Els balls populars, la dolçaina i el tabalet, el cant d’albades, els porrats o l’Encontre de Setmana Santa en són algunes.

Els interessats a passejar pels paratges naturals de Tavernes ja disposen d’una guia bàsica que els endinsarà per la Ruta dels Sentits, el Clot de la Font, Sant Llorenç o la muntanya de les Creus.

Este nou llibret es suma al de les rutes senderistes que ja es va publicar al maig: “Caminant per Tavernes de la Valldigna”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario