lunes, 17 de octubre de 2016

GP Ajuntament, MUSICAL FAMILIAR

Arriba a Tavernes un musical en 3D per a tota la família


“Sherlock i el quadre màgic” és la nova producció de Trencadís, junt amb Idea123, que torna a Tavernes després de l’èxit obtingut amb “Pinocho, un musical para soñar”.


La Regidoria de Cultura ha programat per a este diumenge dia 23 d’octubre un musical en 3D per a viure’l en família i descobrir la fantàstica aventura del detectiu Sherlock Holmes, interpretat per Miquel Mateu en companyia dels seus amics Watson (Víctor Lucas) i Adler (Mamen Mengó).

Trencadís Produccions, esta vegada amb Idea123, aposta per una irresistible història, en què el públic gaudirà del clàssic món del misteri. Hi haurà un desplegament de tecnologia junt amb una trepidant història i unes cançons creades expressament per a l’ocasió.

És una producció que té com a novetat la percepció multisensorial. A més, l’espectador podrà veure projeccions en 3D amb unes ulleres especials.

La representació serà en la Casa de la Cultura, a les 17.30 hores, en primera funció, i a les 19.30, en segona. L’entrada seran 7.50 euros en taquilla i 6 euros reduïda, que podran comprar a partir de hui a les 10 en la Casa de la Cultura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario