miércoles, 12 de octubre de 2016

GP Ajuntament, L,AJUNTAMENT RECUPERARÀ PLANTA BAIXA CAMBRA AGRARIA

Tavernes recuperarà la planta baixa de la Cambra Agrària


L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i el regidor de Patrimoni, Perfecto Benavent, s’han reunit amb la directora general de Patrimoni, Empar Martínez, que ha signat l’inici del procediment de cessió de la planta baixa a l’Ajuntament de Tavernes per a donar-li un ús relacionat amb l’agricultura.

Foto signatura
La Generalitat Valenciana cedirà de manera gratuïta a Tavernes la planta baixa de l’edifici de la Cambra Agrària, que està situat en la plaça Major, amb la condició que tinga un ús relacionat amb l'agricultura.
L’alcalde, Jordi Juan, es va reunir diverses vegades amb el subsecretari de la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient, Pep Moratal, i la directora general de Patrimoni, Empar Martínez, amb la intenció de recuperar este espai, que era una reivindicació històrica dels llauradors i dels sindicats agraris.
“Des de l'Ajuntament, este era un dels nostres compromisos amb el món agrari, i des d’este matí el compromís és una realitat gràcies a la firma de la resolució per part de la Directora General de Patrimoni. Açò és molt important perquè, a banda de les connotacions sentimentals que té per a molts llauradors, a partir d’ara l’Ajuntament podrà fer les actuacions que considere pertinents en l’edifici”.
Fins ara, l’Ajuntament de Tavernes era propietari de les tres plantes de què disposa l’edifici, però no de la planta baixa, que era de la Generalitat. Amb la signatura de la resolució, l’Ajuntament aconsegueix una demanda del sector agrari des que en 1996 es va procedir a la liquidació de les Cambres Agràries extingides. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario