viernes, 7 de octubre de 2016

GP Ajuntament, FORMACIÓ JOVENS EMPRENEDORS

Tavernes formarà jóvens que vullguen dur a terme un projecte empresarial


El Programa d’Emprenedoria Juvenil de la Comunitat Valenciana està dirigit a menors de 30 anys, de la Safor i comarques del voltant, que estiguen interessats a muntar un negoci.


La Cambra de Comerç de València i Divalterra, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes, organitzen un curs d’emprenedoria per a jóvens menors de 30 anys que vulguen dur a terme un projecte empresarial.

El Programa d’Emprenedoria Juvenil pretén incorporar al mercat laboral el col·lectiu de jóvens, no ocupats i no integrats en els sistemes d’educació i formació, promovent per mitjà de l’emprenedoria l’activitat econòmica empresarial.

El programa consistirà en sessions de formació conjunta així com accions d’acompanyament i seguiment individualitzat. A més, 20 jóvens beneficiaris podran fer pràctiques formatives en els vivers d’empreses de les cambres.

L’objectiu és proporcionar als jóvens l’oportunitat de crear i posar en marxa la seua pròpia empresa, així com oferir la possibilitat de formalitzar 70 projectes empresarials, que disposaran d’unmentoring de 15 hores durant els 3 primers mesos d’inici de l’activitat.

Els alumnes, durant el curs, estudiaran la promoció, la direcció de projectes, la innovació, les xarxes socials, les aplicacions informàtiques i les finances, entre altres aspectes. Este curs de formació es farà en la Casa de la Cultura de Tavernes del 19 d’octubre al 10 de novembre, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Tots els que hi estiguen interessats poden informar-se en el Viver d’Empreses de l’Ajuntament o en el Braç Treballador. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario