martes, 25 de octubre de 2016

GP Ajuntament, DISPOSITIU ESPECIAL TOT SANTS

L’Ajuntament de Tavernes posa en marxa un nou dispositiu especial per la festivitat de Tot Sants

Serà a partir del dissabte dia 29 fins al dimecres dia 2 de novembre, i compta amb l’operatiu especial de la Policia Local de Tavernes i la col·laboració de l’Agrupament Escolta Valldigna.

La Regidoria de Serveis Públics i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tavernes ha programat nous horaris per tal de facilitar als ciutadans les faenes d'arreglar els nínxols i visitar-ne els difunts.
Dissabte 29 i diumenge 30 d'octubre l'horari serà el comprés entre les 8 del matí i les 9 de la nit. Dilluns 31 l'horari especial del Cementeri Municipal de Tavernes serà de 8 del matí a 12 de la nit, i dimarts 1 de novembre serà de 8 a 21 hores. Finalment, dimecres 2 de novembre l'horari especial d'obertura del cementeri serà des de les 8 del matí fins a les 6:30 de la vesprada. La missa dels sants difunts serà a les 10 del matí.
L’Agrupament Escolta Valldigna col·labora, un any més, amb els veïns que tenen dificultats per a arreglar les casetes dels difunts. Els voluntaris estaran els dies 29, 30 i 31, de 5 a 8 de la vesprada, en el Cementeri Municipal, per a ajudar els usuaris a depositar les flors als familiars finats.
La Policia Local també tindrà un operatiu especial per tal de facilitar el trànsit de vehicles i persones per la zona del cementeri durant el cap de setmana. A més, s’ha planificat el servici preventiu de la nit perquè tots gaudisquen dels actes de festa programats; també està previst un control més específic, amb presència policial continuada per la zona dels Sequers, per a evitar actes vandàlics.

Obres de restauració i millora en el Cementeri Municipal

L’Ajuntament de Tavernes ha acabat les obres de restauració i millora en el Cementeri Municipal, que van començar a final de l’estiu.  Es tracta d’una sèrie d’actuacions destinades a restaurar diverses soleres de formigó que es trobaven en mal estat, així com d’adequar el reg en el Jardí de la Memòria.
A més, s’ha reparat i posat en marxa la font situada al centre de la zona de soterrament a terra, i s’han realitzat actuacions en els lavabos d’hòmens i dones. L’objectiu ha sigut fer-los accessibles i dotar-los de nous elements i de ventilació, al mateix temps que s’ha arreglat el sostre. Totes estes obres pugen a un total de 8.374,03 euros del pressupost municipal.
Enguany, els usuaris del cementeri disposaran d’una nova escala mòbil protegida més per a facilitar l’accés als nínxols d’una manera més segura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario