viernes, 28 de octubre de 2016

GP Ajuntament, CURS AJUDA MARCA PERSONAL EN XARXES SOCIALS


Un curs ajuda a veïns de Tavernes a crear la seua marca personal a les xarxes socials

El curs va tindre lloc ahir dins del IV Cicle d’Economia i Territori que du a terme l’Ajuntament de Tavernes i la Universitat Politècnica de València.


La jornada del IV Cicle d’Economia i Territori, que portava per títol La teua marca personal. Millora la teua presència a les xarxes socials”, va estar a càrrec de la comunicadora Loles Sancho.

L’acte, que va tindre lloc en el Braç Treballador, ha donat les ferramentes per a saber gestionar un perfil personal com una marca. Al voltant de 20 persones,   que van cobrir les places disponibles del curs, van conèixer les pautes amb què potenciar les seues habilitats per tal d’accedir a noves oportunitats laborals,   destacar la seua carrera professional, o simplement donar a conèixer les seues aficions a través de les xarxes socials.

L’encarregat de presentar la jornada ha sigut el regidor de Foment Local i Promoció Econòmica, Josep Llàcer, i un membre del Cercle Euram de la Safor.

Este curs es troba dins d’un cicle de conferències que busquen formar i informar  els veïns de Tavernes, sobre la difusió d’idees i accions vinculades amb el foment de l’activitat econòmica en la ciutat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario