sábado, 29 de octubre de 2016

GP Ajuntament, CENTENARI CIUTAT

Quatre comerços centenaris de Tavernes són homenatjats en el Dia del Veí


Mollaro Moda, Teixits Vicente Pérez, la Ferreteria El Siglo i Joaquín Grau Grau han estat premiats per la seua aportació a la vertebració de la ciutat, generació rere generació, i al comerç actiu.


L'Associació de Veïns La Valldigna, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes, va organitzar ahir de vesprada el “Dia del veí” amb l'objectiu de reconèixer el treball d'empresaris i comerços de la ciutat al llarg de cent anys.

L'acte va comptar amb la presència de la presidenta de l'Associació, Maria Luisa Grau, de l'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i alguns membres de CAVECOVA, així com d'una àmplia representació de la societat vallera.

Jordi Juan va felicitar els comerços de proximitat per la seua tasca i va assenyalar en el seu parlament que "les empreses que homenatgem són comerços que en aquests cent anys han demostrat l'arrelament a Tavernes, són empreses de casa i han estat al servei dels vallers i valleres". Després, va fer un repàs per la història de cadascuna de les empreses i va manifestar que "l'Ajuntament n'és conscient i, dins de les nostres possibilitats, hem ajudat, impulsat i, sobretot, hem conscienciejat als veïns que cal comprar al poble, amb iniciatives com el Viver d'Empreses, el Cicle d'Economia o els convenis firmats amb l'Associació de Comerciants".

Per la seua part, la presidenta Maria Lluïsa Grau, va agrair el treball desenvolupat per Mollaro, Vicente Pérez, la Ferreteria El Siglo i Joaquín Grau Grau, que van  rebre una placa commemorativa en reconeixement a la seua activitat econòmica i empresarial, que ha anat evolucionant i adaptant-se a l'actualitat.

Les cançons del grup local, L'Ajunt de la Bota, i l'Himne de Tavernes van tancar l'acte, que es va celebrar a la Casa de la Cultura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario