jueves, 6 de octubre de 2016

GP Ajuntament, CAMPANYA CONSCIENCIACIÓ

L’Ajuntament de Tavernes inicia una campanya de conscienciació sobre soroll, netedat urbana i recollida d’excrements de gossos


La Regidoria de Seguretat Ciutadana ha establert una major presència a peu de la Policia Local, que tindrà un servici fix en la zona de Sequers, Corts Valencianes i República de Malta.


L’Ajuntament de Tavernes ha començat una campanya amb l’objectiu de  conscienciar els ciutadans de Tavernes a respectar les normes i així millorar la convivència de tots.

La Regidoria de Seguretat Ciutadana ha establert una major presència a peu de la Policia Local, que controlarà el compliment de les ordenances d’animals domèstics, netedat urbana i soroll. A més, hi haurà un servici fix a peu per les zones de Sequers, Corts valencianes i República de Malta.

Els policies vigilaran que es faça un ús adequat dels contenidors de fem, que els propietaris dels gossos es facen càrrec de recollir els excrements dels seus animals i que no es vulnere l’ordenança de soroll amb les motos i ciclomotors, o en els grups de gent que puguen fer activitats que molesten els veïns.

La campanya està prevista fins a principis de desembre, i anirà ampliant-se a altres zones tant del poble com de la platja, a més d’incorporar efectius policials de paisà.

L’Ajuntament, que ha arreplegat nombroses queixes en estos aspectes, demana la màxima col·laboració i la implicació de tots els ciutadans de Tavernes per tal d’aconseguir una ciutat més neta i més respectuosa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario