martes, 13 de septiembre de 2016

GP Ajuntament, VALORACIÓ FESTES PER PART AJUNTAMENT

L’Ajuntament de Tavernes fa balanç de les festes majors


Una vegada acabades les festes de Tavernes, l’equip de govern s’ha reunit i entre els diversos punts a tractar hi ha hagut la valoració de les festes, que enguany, es van planificar tenint en compte el resultat de l’enquesta ciutadana.


L’Ajuntament de Tavernes va organitzar les festes majors en quatre dies, del 8 a l’11 de setembre, tal com va eixir de la consulta que es va fer al poble per a comptar amb l’opinió dels veïns.

La regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, ha manifestat que “enguany era un any de canvi en el model de festes i tots els canvis són arriscats. Hem tingut unes festes molt intenses, concentrades en quatre dies, i, malgrat que hi ha aspectes a millorar, en general la valoració és positiva”.

La Regidoria de Cultura i Festes va preparar una programació variada, per a totes les edats. Així, la paella gegant dels majors va obrir oficialment els actes de les festes de Tavernes amb més de 1.000 persones. El concurs de xarangues, el ball de disfresses i la nit de les paelles han estat actes que han concentrat un gran nombre de gent.

“Estem satisfets perquè els veïns de Tavernes han participat de forma massiva en la majoria de les activitats organitzades. Hem preparat uns dies de festa per a totes les edats en què, tant els xiquets com els jóvens i la gent més adulta, han tingut el seu espai i han pogut gaudir de música, jocs, gastronomia, teatre... Tot i això, som un govern obert a les opinions i crítiques constructives que ens fan arribar els ciutadans de Tavernes. Un dels aspectes que tenim en compte per a l’any que ve és el canvi de dia del concert per tal que tinga més afluència”, afig Encar Mifsud.

Els jóvens i els xiquets també han pogut gaudir d’estos dies amb la festa de l’espuma i els unfables, el ball de disfresses infantil, les activitats esportives, els jocs, la gimcana o la competició de proves per equips.

La Regidoria de Cultura i Festes vol agrair el suport i la participació de la ciutadania i donar les gràcies a totes les persones que han fet possible que els actes programats es dugueren a bon terme.

No hay comentarios:

Publicar un comentario