jueves, 29 de septiembre de 2016

GP Ajuntament, UN PAS MÉS PER A RECUPERAR PISCINA COBERTA

L’Ajuntament de Tavernes fa un pas avant en la recuperació de la piscina coberta per al poble


En el passat Ple extraordinari, l’Ajuntament de Tavernes va aprovar elevar al Consell Jurídic Consultiu la resolució del contracte de la piscina coberta perquè emeta un informe de legalitat en l’actuació del consistori.


El mes de maig passat, l’Ajuntament de Tavernes va iniciar l’expedient perquè la piscina passe a ser propietat de l’Ajuntament i es puguen iniciar les obres per a acabar-la i posar-la en marxa per al poble de Tavernes.

Ara, en el Ple extraordinari del dia 22 de setembre, s’ha aprovat elevar al Consell Jurídic Consultiu l’expedient de resolució del contracte de concessió de la piscina coberta. Es tracta d’un tràmit que ha de seguir l’Ajuntament per a recuperar-la, acabar les obres i poder traure una nova licitació.

D’esta manera, es resoldrà el contracte amb l’empresa concessionària, que no ha complit els seus compromisos, i el consistori recuperarà la propietat total de la piscina.

L’Ajuntament, després de diverses reunions i d’haver esgotat les possibles vies alternatives, ha decidit remetre l'expedient al Consell Jurídic Consultiu perquè determine la legalitat del procediment.

A partir d’ara encara queden per executar diversos tràmits, la qual cosa indica que el procés serà llarg, tal com va passar amb el pàrquing del passeig del País Valencià. No obstant això, és necessari este pas per a donar una solució i, finalment, oferir este servei als ciutadans de Tavernes.

Així, una vegada l’Ajuntament tinga la resposta del Consell Jurídic Consultiu, caldrà fer la liquidació de les obres i acabar tot el que falta per poder-la obrir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario