martes, 20 de septiembre de 2016

GP Ajuntament, TURISME JACIMENTS ARQUEOLÒGICS

El turisme de jaciments arqueològics centra la primera sessió del IV Cicle d’Economia i Territori


“Bolomor/Atapuerca. Oportunitats per al turisme de jaciments arqueològics” és la primera sessió del IV Cicle d’Economia i Territori que tindrà lloc el dia 29 de setembre.


El cicle d’Economia i Territori a Tavernes de la Valldigna ja va per la seua quarta edició. Es tracta d’un cicle de conferències dutes a terme per la Regidoria de Foment Local i la Universitat Politècnica de València, relacionades amb la difusió d’idees i accions vinculades amb el foment de l’activitat econòmica en la ciutat.

Enguany, enceta l’edició la conferència “Bolomor/Atapuerca. Oportunitats per al turisme de jaciments arqueològics”, a càrrec d’experts com Josep Fernández, director de la Cova del Bolomor, i Evarist Caselles, cap de gestió turística de València Turisme.

La xarrada es focalitzarà en el potencial cultural i científic dels jaciments arqueològics, especialment, en la Cova del Bolomor, com un excel•lent recurs turístic de Tavernes. S’explicaran les propostes per a la gestió del jaciment amb la finalitat d’activar l’economia i aconseguir un turisme de qualitat, així com el model que s’ha desenvolupat a Atapuerca.

A més, s’abordarà el paper de les administracions implicades en posar en valor estos recursos i ajudar a aconseguir identificar-los com a productes de qualitat. Així, s’augmentarà i es desestacionalitzarà l’oferta turística valenciana.

L’acte serà el dijous 29 de setembre en el saló de plens de l’Ajuntament a les 20 hores i, per a tots aquells que no puguen assistir, es podrà veure en streaming.

No hay comentarios:

Publicar un comentario