martes, 6 de septiembre de 2016

GP Ajuntament, RECAPTACIÓ PAELLES PER A ACAPS

Tavernes donarà 3.120 euros dels tiquets de les paelles a una ONG del poble

Enguany, l'ONG beneficiària és l'Associació Comarcal d'Ajuda al Poble Sahrauí de Tavernes (ACAPS), que té que com a objectiu l'ajuda i acollida de xiquets sahrauís a través del programa Vacances en pau.

La Regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Tavernes ha venut un total de 520 tiquets per a "La Nit de les paelles", on s'espera que més de 5.000 vallers celebren el tradicional acte, el divendres dia 9, dins de la programació de les festes majors.
En total, es destinaran 3.120 euros a l'entitat benèfica "Associació Comarcal d'Ajuda al Poble Sahrauí" de Tavernes (ACAPS). Esta ONG compta amb el programa Vacances en pau, amb què acullen de forma temporal xiquets sahrauís durant les vacances d'estiu perquè s'obliden de les dures condicions que sofreixen i, a més, reben l'atenció sanitària que necessiten. Enguany, quatre xiquets sahrauís han pogut ser acollits per famílies de Tavernes i s’espera que l’any que ve siguen huit els que ens visiten.
L'Ajuntament va instaurar un preu simbòlic per a cada paella de sis euros, que aporten els veïns del municipi que hi participen de la Nit de les paelles. Des del Consistori es farà el repartiment dels productes necessaris per a cuinar les paelles des de les set de la vesprada fins a les nou de la nit.
La vetllada estarà amenitzada per l'orquestra New Límite, a partir de les 00.30 hores en la zona del Vergeret. Durant la vesprada, a partir de les 18 hores, hi haurà activitats recreatives amb paint ball, unflables i jocs per als xiquets i els adolescents en l’avinguda Corts Valencianes i al costat del poliesportiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario