viernes, 2 de septiembre de 2016

GP Ajuntament, PRESENTACIÓ LLIBRE FESTES 2016

L’Ajuntament ha presentat oficialment el llibre i la programació de Festes de Tavernes 2016

L’acte ha tingut lloc esta vesprada en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Tavernes, on l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i la regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, han fet la presentació.


L’Ajuntament de Tavernes ha presentat de forma oficial el llibre de Festes de Tavernes 2016 a tots els veïns de la ciutat.

L’alcalde de Tavernes ha inaugurat l’acte recordant que ha estat un plaer per a ell dirigir-se en el llibre a tots els ciutadans. “Hem de tindre en compte que les festes d’un poble no poden ser un bé estàtic. Crec que l’única manera d’aconseguir unes festes amb les quals la majoria de la població se senta identificada serà fruit de la implicació de totes i tots”, ha afegit Jordi Juan.

El llibre de Festes 2016 fa un repàs dels 100 anys d’història com a ciutat de Tavernes de la Valldigna. Des de l’urbanisme, l’agricultura, les festes...fins a la cultura i l’educació durant un segle es recullen en els articles que han escrit veïns de Tavernes, i que s’il·lustren amb un gran arxiu fotogràfic.

Enguany, les festes en concentren en quatre dies, del 8 a l’11 de setembre, tal i com va eixir de la consulta que es va fer al poble. Encar Mifsud ha assenyalat que “s’ha preparat una programació variada, per a totes les edats, tenint en compte el pressupost de què disposa l’Ajuntament i amb la millor de les intencions, i amb ganes de què la gent ho passe bé”. A més, ha afegit que “estem oberts a les crítiques constructives i suggeriments de la gent per aconseguir millorar dia a dia les nostres festes”.

Finalment, s’ha donat la paraula a una veïna de Tavernes, que ha col·laborat a l’edició. Vicenta Fèlix ha fet una reivindicació de la Font del Canut en el seu esforç perquè la gent no oblide els llocs importants de la ciutat i que els més menuts la coneguen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario