jueves, 1 de septiembre de 2016

GP Ajuntament, PRESENTACIÓ LLIBRE FESTES 2016

L’Ajuntament de Tavernes presenta el llibre de Festes 2016 i totes les activitats programades

Serà en una roda de premsa prevista per a demà divendres, dia 2 de setembre, a les 19:30 hores en el saló de plens de l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Tavernes ja ho té tot a punt per a les festes del poble, que, com ja es va anunciar, començaran el dijous dia 8 de setembre.
Per a demà dia 2, la Regidoria de Cultura i Festes ha organitzat una roda de premsa de presentació del llibre de Festes 2016 a les 19:30 hores en el saló de plens de l’Ajuntament.
L’objectiu és donar a conèixer tota la programació i també explicar el motiu de la portada i dels articles que han escrit veïns del poble, que enguany giren entorn de la commemoració del centenari de Tavernes com a ciutat.
Com ja es sap, la Regidoria de Cultura i Festes va convocar un concurs públic per a elegir l’emblema del primer centenari de l’atorgament del títol de ciutat a Tavernes de la Valldigna, concedit pel rei Alfons XIII el 25 de desembre de 1916.
Es van presentar quatre propostes, de les quals la guanyadora ha estat Primer Centenari, de Francisco Javier Maravilla Cortés. Este distintiu, que ja es pot veure en la portada del llibre acompanyant l’escut de Tavernes, servirà per a anunciar i promoure el centenari.
La imatge és una combinació d’elements en què es mostra Tavernes com una ciutat representada per la seua situació, a la Valldigna, a la falda de la muntanya i oberta al Mar Mediterrani. S’hi integra l’escut de la ciutat amb el número 100, fent referència a la commemoració del centenari com a ciutat. Es pretén crear una imatge senzilla i fàcilment recognoscible, que es pot adaptar a tots els suports on es mostre.
La Regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, vol donar les gràcies a tots els que han col·laborat en el llibre de festes, com Encarna Sansaloni Martí i Josep Ciscar Vercher, cronistes de Tavernes, Juan Tormo Flores, arquitecte municipal, M. Jesús Llinares Ciscar, Salvador Vercher Talens, Reiet, Hèctor Vercher, Maria Luisa Grau Felis, presidenta de l’Associació de Veïns La Valldigna i Vicenta Fèlix, així com a Valentín Martín, Ismael Gimeno, Amor Meló, Luis Brines, Salvador Vercher i Enric Marco, per l’arxiu fotogràfic que han aportat.
Els ciutadans que estiguen interessats a recollir un exemplar del llibre, ho poden fer a partir de demà. Els libres es lliuraran en l’ajuntament  de Tavernes de la Valldigna, Braç Treballador, pavelló d’esports i casa de la cultura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario