sábado, 10 de septiembre de 2016

GP Ajuntament, NIT PAELLES

La nit de les paelles va concentrar anit més de 5.000 vallers en la zona del Vergeret


En total, la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tavernes va vendre 520 tiquets per a celebrar la tradicional Nit de les paelles de les Festes Majors.


Tavernes va acollir anit la tradicional Nit de les paelles, dins de la programació de les festes majors, on més de 5.000 vallers van participar de l’acte.

Enguany, la recaptació dels tiquets, 3.120 euros, seran destinats a l'Associació Comarcal d'Ajuda al Poble Sahrauí de Tavernes (ACAPS), que rebrà el corresponent taló simbòlic el diumenge a les 13 hores en el Saló de Plens.

L’ONG beneficiària té que com a objectiu l'ajuda i acollida de xiquets sahrauís a través del programa Vacances en pau, amb el qual han pogut vindre a Tavernes quatre xiquets a passar l’estiu.

Des de l’Ajuntament es va fer el repartiment dels productes necessaris per a cuinar les paelles, i va aportar la llenya, les cadires i les taules. Enguany, en el sopar de paelles les taules no han estat numerades per evitar els inconvenients d'anys anteriors que es quedaven taules i cadires buides.

La Regidoria de Cultura i Festes va demanar que les taules s'ocuparen de manera ordenada sense deixar llocs buits per un millor aprofitament de l’espai.

La vetllada va estar amenitzada per l'orquestra New Límite, que va oferir un gran espectacle de música i ball.

No hay comentarios:

Publicar un comentario