domingo, 11 de septiembre de 2016

GP Ajuntament, LLIURAMENT PREMIS FESTES


L’Ajuntament de Tavernes lliura els premis del concurs dels carrers engalanats, de disfresses i la recaptació dels diners de les paelles


Enguany, l’Ajuntament de Tavernes dóna la recaptació de 3.120 euros, que ha estat possible gràcies als vallers que han participat a les paelles, a l’Associació Comarcal d’Ajuda al Poble Sahrauí (ACAPS).


Este migdia ha tingut lloc el lliurament dels premis del concurs del carrers engalanats i del concurs de disfresses, així com la recaptació que es va aconseguir en la nit de les paelles.

L’acte ha tingut lloc al Saló de Plens on l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, la regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, i la regidora de Serveis Socials, Noelia Alberola, han rebut els veïns de Tavernes que han participat.

L’alcalde, Jordi Juan, ha manifestat que “estes festes serveixen per a agermanar-nos amb la gent del carrer i, també, amb els nostres amics. Unes festes majors, en definitiva, serveixen per a tractar de deixar la rutina diària, i gaudir del nostre municipi”.

Un total de sis comparses van desfilar anit per la plaça Major i el passeig del País Valencià en el concurs de disfresses. La guanyadora ha estat “Souvenirs no’l compliques”, que s'emporta un premi de 700 euros. L’Ajuntament de Tavernes, en total, ha repartit 1.750 euros en el concurs: tres primers premis, un premi a la millor posada en escena i un premi de consolació a la resta de comparses participants de 50 euros.

En el concurs de carrers el guanyador ha estat La Barca amb un premi de 750 euros. Enguany, l’Ajuntament de Tavernes reparteix un total de 2.350 euros per als set carrers de la ciutat de Tavernes que hi participen. Com a novetat, l’Ajuntament ha volgut donar tres premis i 100 euros als carrers participants, perquè tots veieren recompensat el seu treball.

“Des del govern municipal agraïm l’esforç que fan els ciutadans de Tavernes en participar en les disfresses i els carrers engalanats, així com a la gent que ha fet possible que es recapten 3.120 euros de les paelles per a l’Associació d’Ajuda al Poble Sahrauí, ha comentat Jordi Juan.

No hay comentarios:

Publicar un comentario