sábado, 24 de septiembre de 2016

GP Ajuntament, GUANYADORS ULTRA TRAIL

Daniel Amat i Mercedes Pila guanyen el Mondúber Ultra Trail celebrat a  Tavernes

L’esdeveniment esportiu Mondúber Trail s’ha disputat a Tavernes des de les 5 del matí, on ha tingut lloc l’eixida dels corredors de l’Ultra Trail, de 78 quilòmetres, que és Copa d’Espanya.


La III edició del Mondúber Trail s’ha celebrat enguany a la ciutat de Tavernes de la Valldigna on s’han disputat trescurses de muntanya: una ultra de 78 quilòmetres, una marató de 42 i un mitja marató de 21 quilòmetres.
En total, s’han reunit al voltant de 500 atletes  internacionals, fins i tot de Finlàndia, i d’àmbit nacional, com per exemple la selecció andalusa.

A les 5 del matí ha estat l’eixida dels corredors de l’ultra, on Daniel Amat ha estat el guanyador de la prova en un temps de 9 hores, 45 minuts i 25 segons. Pedro Martínez, ha entrat per la línea de meta a tan sols tres segons d’ell. I Juanjo De los Ángeles, de Xeraco, s’ha emportat el tercer lloc. Quant a la categoría femenina, la corredora Mercedes Pila s’ha alçat amb el primer lloc. I les atletes de la selecció andalusa, Noelia Camacho i Belinda Ortiz, han sigut segona i tercera en el pòdium, respectivament.
A les 7 del matí ha començat la marató de 42 quilòmetres, que ha comptat amb la presència de la diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, entre altres. La classificació d’esta competició ha sigut la següent:
Masculina                                                          Femenina
1.    Víctor Bernard Blasco                               1. Patricia López Vicedo
2.    Roberto López Molina                               2. Bego García
3.    José Gómez Insa                                      3. Begoña Collado Boira

A les 18 hores s’ha produït l’eixida de la mitja marató de 21 quilòmetres, i l’entrega de trofeus es produirà a les 21 hores.

Totes les proves han estat homologades per la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada (FEDME) i la International Trail Running Association(ITRA). A més, són puntuables per al Montblanc.

Demà diumenge es farà una cursa de xiquets en el Clot de la Font a partir de les 11. Es tracta d’una activitat gratuïta en què tots els xiquets tindran un obsequi.

La competició compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Tavernes, Xeraco i Xeresa, la Mancomunitat de la Valldigna, València Turisme i el suport del Club de Córrer Xeraco, Corresendes de Xeresa, La Llebre de Simat, Grup Muntanya Valldigna, Centre Excursionista La Valldigna, BTT la Valldigna i el SamTrail Alzira. A més, els patrocinadors són FruXeresa, Guillem Export, Delikia, Alé, Infsiport i Tuga.GP 

No hay comentarios:

Publicar un comentario